За нас

АТЛАНТИК е магазин и склад, специализиран в предлагането на материали за изграждане на отоплителни и соларни системи. Насочен е както към обслужване, консултация и продажби на крайни клиенти, така и работа с търговци и монтажни групи.

Възползвайки се от над 10-годишния си опит в тази сфера, ние подбираме и подържаме асортимент от отоплителни уреди, материали и компоненти, който да задоволи нуждите, изискванията и идеите на нашите клиенти в Стара Загора и региона.

Ние разбираме нашите клиенти и осъзнаваме, че те имат различни нужди и изисквания. Именно затова при нас ще намерите разнообразие от решения и материали. Тъй като предлагаме само
компоненти за отоплителни и соларни системи, поддържаме еднотипни компоненти в различен ценови клас, с различни технически характеристики и възможности, от които да избираме заедно с Вас според конкретния случай.

Ние осъзнаваме, че изборът може да е труден и неясен. Пелетна камина или такава на твърдо гориво? Стоманени или алуминиеви радиатори…
Нашият екип е винаги готов да разбере повече за това от което се нуждаете и да ви окаже професионална помощ, за да направите най-точният избор, който да срещне Вашите очаквания.

В допълнение, ние бихме могли да Ви свържем с монтажни групи, на които се доверяваме от дълго време и вярваме, че ще са Ви полезни при взимането на решение и при изпълнението на проекта.

Освен с крайни клиенти, АТЛАНТИК работи в партньорство с монтажници и монтажни групи. Екипът ни е готов да съдейства със съвети и предложения, както и да предложи материали с доказано качество и конкурентни цени.
Ако желаете да разберете повече, за това как можете да работите с нас, моля посетете магазина.

Камини тв. гориво
Камини с водна риза
Пелетни камини сухи
Пелетни камини с водна риза
Камери за вграждане
Готварски печки