За нас

Магазин и склад, специализиран в предлагането на материали за изграждане на отоплителни и соларни системи. Насочен е както към консултация и продажби на крайни клиенти, така и работа с търговци и монтажни групи.

Предлагаме изделия на водещи български и чужди марки – Прити, Burnit, Прометей, Дипломат, Термолукс, Елдом, Grundfos, Herz, FV-plast, Ovеntrop и други.

Асортиментът ни включва камини, печки, котли, пелетни горелки, радиатори, помпи, бойлери, слънчеви колектори – селективни панели и вакумнотръбни. Тръби и фитинги от ППР, мед, РеХ Al, поцинковани, галванизирани и др. Арматура – кранове, термостати, групи за подово отопление, ЮПС резервни захранвания.

С над 15-годишния си опит, ние подбираме асортимент от отоплителни уреди и компоненти.

При нас ще намерите разнообразие от решения и материали. Поддържаме еднотипни компоненти в различен ценови клас, с различни технически характеристики и възможности.

Ние осъзнаваме, че изборът може да е труден.
Нашият екип се стреми да разбере повече за това от което се нуждаете и да ви помогне да направите най-точният избор.

В допълнение, ние бихме могли да Ви свържем с монтажни групи, на които се доверяваме от повече от 10 години.

Освен с крайни клиенти, АТЛАНТИК работи в партньорство с монтажници и монтажни групи. Екипът ни е готов да съдейства със съвети и предложения, както и да предложи материали с доказано качество и конкурентни цени.
Ако желаете да разберете повече, за това как можете да работите с нас, моля посетете магазина.

 

Камини тв. гориво
Камини с водна риза
Пелетни камини сухи
Пелетни камини с водна риза
Камери за вграждане
Готварски печки